Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@09:47:50 GMT

طرز تهیه نان ایرلندی ساده و خوشمزه

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۵۷۷۳

طرز تهیه نان ایرلندی ساده و خوشمزه

درست کردن این نان سخت نیست و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت؛ بنابراین تنها کافی است که دست به کار شوید و این نان خوشمزه ایرلندی را برای خود درست کنید. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه نان ایرلندی ساده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان ایرلندی ساده

آرد سبوس‌دار ۱۷۰ گرم
آرد ساده ۲۰۰ گرم
نمک یک دوم قاشق چای‌خوری
جوش شیرین یک دوم قاشق چای‌خوری
باترمیلک ۲۹۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه نان ایرلندی ساده

نان‌ها دنیای متنوع و جذابی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع مختلفی از نان وجود دارد که اکثر آن‌ها را می‌توانید در خانه تهیه و نوش جان کنید. پیش از این طرز تهیه چند مدل نان مثل نان سیمیت ترکی، نان پیتا و نان بازلاما را با تمام فوت و فن‌های تهیه نان خانگی به شما آموزش داده‌ایم.

این بار می‌خواهیم طرز تهیه نان ایرلندی را به ساده‌ترین روش با شما به اشتراک بگذاریم. برای شروع ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۱۷۰ گرم آرد سبوس‌دار و ۱۷۰ گرم از آرد ساده را همراه با نمک و جوش شیرین در یک کاسه بزرگ بریزید. با دست خود در میان مواد یک حفره درست کنید. سپس داخل حفره، باترمیلک بریزید و به سرعت با چنگال بزرگ با مواد بهم بزنید تا یک خمیر نرم ایجاد شود. اگر خمیر خیلی سفت بود، دوباره کمی باترمیلک به آن اضافه کنید، اما خمیر نباید خیلی مرطوب یا چسبناک باشد.

روی یک سطح صاف مقداری کمی آرد (باقی‌مانده آرد ساده) بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به مدت کوتاهی ورز دهید. سپس خمیر را به شکل نان دایره‌ای درآورده و اطراف آن را صاف کنید. حالا روی صفحه فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را روی آن بگذارید.

بالای خمیر را به یک چاقو مانند ضرب‌در برش دهید. سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که نان پخته شود. برای تشخیص پخته شدن نان، هنگام ضربه زدن به آن، باید توخالی به نظر برسد. پس از آنکه نان پخته شد، آن را از فر خارج کنید. حالا نان ایرلندی ساده شما آماده است. نوش جان.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طرز تهیه نان طرز تهیه نان صبحانه سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس

آفتاب‌‌نیوز :

علایم قابل مشاهده استرس نسبتا واضح است از جمله تحریک پذیری، عصبانیت، بی‌حوصلگی و تنش عضلانی.

یک متخصص در این باره گفت: شما ممکن است نتوانید این علایم آشکار را برای مدت طولانی پنهان کنید و بلافاصله مردم متوجه آن خواهند شد به ویژه خانواده، دوستان و همکاران. اما علایم خاموش استرس ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا قابل توجه شود. به طور مثال اگر منزوی و تنها شوید، هیچ کس به جز خودتان متوجه این علایم نمی‌شود.

برای مدیریت استرس، این متخصص توصیه می‌کند ابتدا با فعالیت بدنی و تکنیک‌های تمدد اعصاب شروع کنید.

همچنین می‌توانید مدیتیشن و تمرینات تنفس عمیق را امتحان کنید یا زمانی را با خانواده و دوستان خود سپری کنید. برای فعالیت بدنی، پیاده روی کنید، ورزشی که دوست دارید، انجام دهید یا در کلاس‌های یوگا شرکت کنید.

اما یک نکته مهم دیگر در مورد کاهش استرس و بهبود بهداشت روانی که شاید بسیاری از مردم از آن غافل می‌شوند و آن را در ردیف برنامه‌ریزی‌های روزمره خود قرار نمی‌دهند، توصیه به استراحت کردن است. مطالعات تایید می‌کند افراد در طول شبانه روز ساعاتی را برای استراحت کردن برنامه‌ریزی کنند، چون این توصیه به ظاهر ساده، اهمیت قابل توجهی در دور شدن از استرس دارد.

در حالی که برخی از استرس‌ها در زندگی طبیعی است، نظارت بر علایم خاموش و نامحسوس آن مهم است. اگر علایم و مشخصه‌های استرس در طول زمان تشدید شوند یا شروع به تداخل در زندگی روزمره کنند، ممکن است نشانه این باشد که به کمک یک متخصص بهداشت روان نیاز دارید.

علایم خاموش استرس می‌تواند زمانی باشد که مردم علاقه خود را به زندگی از دست می‌دهند به طور مثال از انجام کار‌هایی که زمانی از آن‌ها لذت می‌بردند، دست می‌کشند. آن‌ها همچنین مضطرب و عصبی می‌شوند یا می‌ترسند و از کار‌هایی که قبلاً انجام می‌دادند اجتناب می‌کنند.

هنگامی که با یک موقعیت تهدیدکننده مواجه می‌شوید، سیستم عصبی سمپاتیک - بخشی از سیستم عصبی مرکزی بدن که عملکرد‌هایی مانند ضربان قلب، تنفس و فشار خون را تنظیم می‌کند - باعث تحریک واکنش «جنگ یا گریز» می‌شود. هورمون استرس موسوم به «کورتیزول» نیز بدن را هوشیار و آماده مقابله با خطر احتمالی می‌کند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، استرس در عین حال باعث تغییرات فیزیولوژیکی مانند افزایش سطح هوشیاری، تنفس و ضربان قلب سریع‌تر، فشار خون بالا، افزایش کلسترول خون و افزایش تنش عضلانی می‌شود.

به گفته این متخصص، سایر علایم استرس خاموش شامل کاهش یا افزایش وزن، کندن عمدی مو‌ها یا جویدن ناخن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آموزش آشپزی / طرز تهیه چند لازانیای رژیمی اما خوشمزه
  • شیرینی خوشمزه‌ای که قرآن می‌گوید شفاست + ویدئو
  • ترشی پیاز و گوجه فرنگی خانگی با روشی ساده و فوری
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • چطور با هندوانه به جنگ سنگ کلیه برویم؟/ یک روش ساده و نتیجه‌بخش
  • طرز تهیه ماست و خیار ویژه، خوشمزه‌ترین ماست و خیار عمرتان!
  • جمشیدیان: بازی‌های استقلال ساده‌تر از پرسپولیس نیست/ اورونوف تأثیرگذارترین بازیکن نیم فصل دوم است
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟